Під час застілля киянин накинувся з ножем на дружину

Під час застілля киянин накинувся з ножем на дружину
Київські оперативники затримали чоловіка за замах на вбивство цивільної дружини
Фото: Нацполіція

Жінку у важкому стані доставили до лікарні

До чергової частини Святошинського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що з квартири на вулиці Львівській госпіталізували 48-річну жінку із множинними проникаючими ножовими пораненнями. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили співмешканця потерпілої.

«Після проведення необхідних слідчих дій ми встановили, що жінка разом зі своїм цивільним чоловіком розпивала алкогольні напої. Згодом між подружжям виник конфлікт, який переріс у бійку, у ході якої чоловік схопив кухонний ніж та почав наносити постраждалій удари у різні частини тіла. Від отриманих травм вона втратила свідомість. Пізніше 40-річний підозрюваний у скоєному зізнався. Кухонний ніж зі слідами крові вилучено та направлено на експертизу», - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев.

Слідчі Святошинського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантові повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, тому до закінчення досудового розслідування підозрюваний перебуватиме в умовах ізолятору тимчасового тримання. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: