Під Києвом двоє молодиків напали з ножем на таксиста

Під Києвом двоє молодиків напали з ножем на таксиста
Затримання нападника на таксиста

Чоловіки, погрожуючи ножем, відібрали у таксиста гроші

У понеділок, 19 березня, у Великій Димерці Броварського району Київської області було скоєно розбійний напад на таксиста. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

«Водій таксі відвіз двох пасажирів за вказаною адресою – у смт Велика Димерка Броварського району. Під час зупинки автомобіля чоловіки, погрожуючи ножем, відібрали у керманича наявні гроші та втекли», - йдеться в повідомленні.

Потерпілий одразу ж приїхав до поліції та повідомив про розбій. Співробітники Броварського відділу поліції провели комплекс оперативно-розшукових дій і за гарячим слідом встановили та затримали двох нападників. Ними виявилися місцеві жителі 22-х та 24-х років. Наразі вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Триває комплекс слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу затриманим.

Нагадаємо, на початку березня у Києві троє іноземців викликали таксі, після чого кілька разів ударили ножем таксиста і викрали його автомобіль.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: