Поліція затримала 79 учасників масової бійки футбольних фанатів у Києві

Поліція затримала 79 учасників масової бійки футбольних фанатів у Києві
Затримання учасників бійки

В результаті бійки три людини госпіталізовано

Під час бійки футбольних фанатів у Голосіївському районі Києва у неділю, 5 листопада, було затримано 79 осіб, три людини госпіталізовано. Про це повідомила спікер Нацполіції Києва Оксана Блищик.

«В управління поліції доставили 79 осіб, як ми розуміємо, всі вони були учасниками цієї бійки. Не всі погодилися давати пояснення щодо цієї події, три людини госпіталізували, одна у важкому стані», - сказала вона в ефірі «112 Україна».

Блищик також додала, що на частину затриманих складені адміністративні протоколи за статтею 173 «дрібне хуліганство», на частину - за ст. 185 «опір працівникові поліції». Кожному із затриманих буде дана правова оцінка в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, у неділю ввечері футбольні вболівальники в Києві влаштували масову бійку. За попередньою інформацією, у конфлікті брали участь більше сотні осіб.

Також у неділю ввечері футбольні ультрас провели у Києві марш на підтримку засуджених в «ЛНР» фанатів «Зорі» Влада Овчаренка та Артема Ахмерова.

Мітингувальники пройшлись центром Києва. попереду колони несли банер зі словами «Свободу патріотам».

Марш закінчився під стінами представництва Європейського Союзу в Україні. Мітингувальники оголосили про вимогу до структур ЄС сприяти звільненню Овчаренка та Ахмерова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: