Поліція затримала жителя Житомирщини, який у Києві грабував автівки

Поліція затримала жителя Житомирщини, який у Києві грабував автівки
Зловмисник розбив 5 автівок

Правопорушника затримали на місці злочину

Поліція Києва затримала чоловіка, який на проспекті Лобановського пошкодив п’ять автомобілів і вкрав відеореєстратор. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Лобановського незнайомець розбив кілька автомобілів. Чоловік, який перебував неподалік, помітив невідомого, який відкруткою пошкодив п’ять автівок та викрав відеореєстратор.

Як розповів т.в.о начальника слідчого відділення Голосіївського управління поліції Ігор Мусіюк, зловмисника затримали на місці. «Ми вилучили знаряддя злочину та вкрадену річ. Затриманий – 26-річний уродженець Житомирської області, який раніше мав проблеми із законом за вчинення аналогічних злочинів. Свої протиправні дії він пояснив відсутністю роботи і грошей», - сказав Мусіюк.

За даним фактом розпочато кримінальні провадження за статтями 185 (Крадіжка) та 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: