Поліція знайшла передсмертну записку дівчинки на місці її загибелі на недобудові

Поліція знайшла передсмертну записку дівчинки на місці її загибелі на недобудові
На місці загибелі дівчинки працює слідчо-оперативна група

За попередньою інформацією, неповнолітня покінчила життя самогубством, стрибнувши із недобудованої висотки

У Києві поліція встановлює обставини смерті 13-річної дівчинки, яку знайшли мертвою сьогодні, 16 березня, у Святошинському районі біля будинку на проспекті Перемоги.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«О 12:30 у Святошинському районі біля будинку на проспекті Перемоги працівники ювенальної превенції знайшли мертвою дівчину, яку більше доби розшукували як безвісті зниклу. Потерпіла – місцева мешканка, 2005 року народження. Вчора до Святошинського управління поліції з відповідною заявою звернулася її мама. За словами жінки, донька пішла близько 17:00 години 14 березня і додому не повернулася. Мобільного телефона дівчинка при собі не мала», - йдеться в повідомленні.

Відразу розпочався розшук неповнолітньої. Правоохоронці надали її орієнтування всім патрульним та оперативним службам. Працівники ювенальної превенції відпрацювали її родинні та дружні зв’язки, перевірили медичні та розважальні заклади, місця, де люблять проводити час неповнолітні, тощо. Встановили також, що дівчинка не конфліктувала у сім’ї, а також не була учасником різноманітних депресивних груп у соціальних мережах.

Сьогодні ювенальні поліцейські отримали інформацію, що розшукувана інколи проводила час біля недобудови на проспекті Перемоги. Коли вони прибули на місце, знайшли дівчинку мертвою із травмами, характерними для падіння з висоти. На місці події також знайшли передсмертну записку.

Подія належним чином зареєстрована. Правоохоронці встановлюють причини та обставини трагічної події.

Нагадаємо, сьогодні у ресторані на Подолі від ножового поранення в шию загинув чоловік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: