Попереджено спробу «віджати» майно Реабілітаційного центру «Конча-Заспа»

Попереджено спробу «віджати» майно Реабілітаційного центру «Конча-Заспа»

За клопотанням прокурора у кримінальному провадженні накладено арешт на нерухоме майно

Завдяки вжитим Генеральною прокуратурою України заходам попереджено незаконну передачу у власність фізичній особі майна Реабілітаційного центру «Конча-Заспа» Ради професійної спілки працівників органів Державної митної служби України, а саме - житлового будинку, розташованого за адресою: вул. Столичне шосе, 129, м. Київ. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Так, Генеральною прокуратурою України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за даним фактом за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Під час досудового розслідування в установленому законом порядку здійснено тимчасовий доступ до речей і документів, які містились у Києво-Святошинському районному суді та підтверджують вчинення злочину. Вчинення кримінального правопорушення стало можливим, крім іншого, внаслідок укладення правочинів, які не відповідали інтересам членів профспілки та без їх згоди.

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду Києва за клопотанням прокурора у кримінальному провадженні накладено арешт на нерухоме майно.

Досудове розслідування триває.

Як відомо, реабілітаційний центр використовує земельну ділянку, передану державою в тимчасове користування. На цей час у будинках профспілки мешкають народні депутати України, керівники державної фіскальної та митної служб, інші високопосадовці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: