Прокуратура відреагувала на побиття депутата Левченка

Прокуратура відреагувала на побиття депутата Левченка
Юрій Левченко після побиття
Фото: Кутняк Святослав / Facebook

Сутички, в результаті яких постраждав Левченко, розслідуватимуть за статтею «Хуліганство»

Інцидент, що стався 9 березня 2018 року під час демонтажу гаражів на вулиці Половецькій у Шевченківському районі столиці між народним депутатом України Юрієм Левченком та групою осіб розслідуватиметься за статтею «Насильство щодо державного діяча». Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Відповідні відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 346 КК України – «Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча».

Крім того, у зв'язку сутичками, які сталися під час згаданих подій, розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

У рамках розслідування проводяться всі необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, 9 березня депутат Київради Святослав Кутняк повідомив, що у Києві невідомі побили народного депутата Юрія Левченка, після чого його довелось шпиталізувати.

Як повідомило МВС, інцидент стався на вулиці Половецькій в Шевченківському районі столиці під час демонтажу незаконних гаражів. Попередньо відомо, що працівники благоустрою, згідно з приписом, проводили демонтаж гаражів. На місце прибули нардеп Левченко і депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку із горючою сумішшю. Повідомляється, що в результаті виникла бійка, яку припинили правоохоронці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: