Секретар Бориспільської міськради Годунок таки подасть до суду на Зеленського

Секретар Бориспільської міськради Годунок таки подасть до суду на Зеленського
Секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок

Годунок готує позовну заяву про образу честі і гідності

Секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок у п'ятницю, 19 липня, звернеться до суду з позовом до президента України Володимира Зеленського через образу його честі і гідності.

Про це Годунок сказав у коментарі УНН.

«Планую подавати (до суду. - ред.), 100%. Збираюся у п'ятницю (19 липня. - ред.) до Печерського або Оболонського суду - у залежності від того, де працює людина, або де проживає», - повідомив Годунок.

За його словами, зараз готується позовна заява про образу честі і гідності.

Годунок має намір вимагати виплату однієї гривні компенсації за нанесення моральної шкоди. Крім того, чиновник вимагатиме публічних вибачень, а також сприяння президента «в будівництві об'їзної дороги, дитячого садка, школи та лікарні».

Відразу після інциденту Годунок заявив, що збирається подавати до суду на президента. В інтерв'ю «Главкому» чиновник також зауважив: «Команда президента сфальсифікувала ролик: вони вирізали частину відео, на якій я ставлю питання президенту про корупцію його підлеглих, які відмивають гроші...Я просив допомоги у президента на будівництво нової лікарні, на ремонт доріг, на фінансування шкіл та дитсадків... Це сотні мільйонів, у бюджеті міста немає таких коштів! А президент чомусь зірвався на мені».

Читайте також: «Я подам на нього до суду». Інтерв’ю з чиновником, якого Зеленський вигнав з наради

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: