Скандал навколо мурала на «Осокорках»: ніякого вандалізму, то задум художника

Скандал навколо мурала на «Осокорках»: ніякого вандалізму, то задум художника
Мурал на станції метро Осокорки
Фото: Олександр Марущак, Facebook

Кияни не оцінили роботу художників гідно

Навколо мурала на станції метро «Осокорки» в Києві розгорівся скандал. Небайдужі кияни звертаються в поліцію, один чоловік написав заяву про те, що невідомі зіпсували картину на станції.

Як повідомлялося, на станції вночі з'явилися рожеві малюнки на новому муралі: рожеві дерева, квіти, будинки і навіть собача будка з рожевим псом, який постійно намагається вкусити рожевого чоловічка, який грає з м'ячем.

Нововведення сильно кидаються в очі, оскільки весь малюнок з будинками і деревами чорно-білий. Багато хто вирішив, що це вандали пробралися на станцію і зіпсували малюнок. Але як заявили «Сегодня» в метро, у них все добре з безпекою. «Два художника малюють на станції вночі, коли вона закрита для пасажирів», - повідомили в підземці, додавши, що цей проект реалізується за підтримки Мінінформполітики і КМДА.

Куратор проекту Гео Лерос пояснив «Сегодня», що малюнок ще не закінчений.

«Обидві роботи на станції «Осокорки» закінчать через 4-5 днів. Паралельно з цим малювати свої малюнки почнуть ще два художники. А з приводу рожевих фарб - художник взяв за основу своєї роботи реальну фотографію приватного двору у прифронтовій Авдіївці. За його задумом, малюнок - це нереалізовані мрії дитини, яка виїхала з місця, де йде війна. Він розглядав фото і вирішив намалювати маркером свої нереалізовані мрії - перше кохання, собаку і гру з м'ячем, будинок, що зник», - підкреслив Лерос.

7_40Мурал на Осокорках. Фото: Олександр Марущак

Однак кияни не оцінили роботу художників гідно. Дійшло до того, що обурені кияни написали заяву в поліцію про те, що мурал на станції метро «Осокорки» зіпсований і з вимогою провести розслідування і покарати винних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: