Сьогодні столицю розчищають від снігу 477 спецавто та 59 бригад з ручного прибирання, – Кличко

Сьогодні столицю розчищають від снігу 477 спецавто та 59 бригад з ручного прибирання, – Кличко

«Триває вивіз снігу з усіх районів міста» – Кличко

Фото «Вечірній Київ»

Сьогодні вночі та вранці дорожники й комунальники прибирали зупинки громадського транспорту та підходи до станцій метро

Сьогодні в столиці розчищають дороги, проїзди, двори і зупинки 477 спецавто та 59 бригад з ручного прибирання. Вже тиждень дорожники в цілодобовому режимі прибирають місто від снігових заметів.

Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook. Мер опублікував відео, як вночі та рано вранці дорожники й комунальники прибирали зупинки громадського транспорту та підходи до станцій метро.

«Уже тиждень дорожники в цілодобовому режимі прибирають місто від снігу. Минулої ночі в столиці працювали 462 одиниці спецтехніки та 35 бригад з ручного прибирання. Сьогодні вдень дороги, проїзди, двори і зупинки розчищають 477 спецавто та 59 бригад з ручного прибирання», – повідомив Кличко.

Він зазначив, що триває вивіз снігу з усіх районів міста. Для цих робіт додатково залучили 101 одиницю техніки сторонніх організацій, з якими шляхово-експлуатаційні підприємства уклали договори ще до початку зимового періоду. Так, протягом суботи вивезли рекордну масу снігу – майже 14 тисяч тонн.

«Вчора ввечері, сьогодні вночі та на світанку – дорожники і комунальники чистили, зокрема, і зупинки громадського транспорту, підходи до станцій метро», – додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, міністерство освіти і науки України, через негоду і морози, рекомендує закладам освіти розглянути можливість переведення навчання у дистанційний формат і провести серед учнів роз’яснювальну роботу щодо уникнення переохолодження.

До слова, з 15 лютого всі школи та дитячі садочки Києва відновлюють роботу у звичайному режимі. Комунальні служби за вихідні налаштовані подолати наслідки опадів, зазначили в КМДА.

Як повідомлялося, через негоду в Україні затримується рух потягів.

У неділю, 14 лютого, через негоду у п’яти областях обмежений рух транспорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: