Суд заарештував членів банди, що вибивали неіснуючі борги зі столичних бізнесменів

Суд заарештував членів банди, що вибивали неіснуючі борги зі столичних бізнесменів
Зловмисників затримали у ресторані на Печерську
Фото: Прокуратура Києва

Шістьох осіб взято під варту на два місяці

За клопотанням київської прокуратури судом взято під варту на два місяці шістьох осіб, затриманих за вимагання 20 тис. доларів США у столичного бізнесмена.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Згідно з рішенням суду, чотирьом підозрюваним обрано безальтернативні запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, ще двом особам судом визначено можливість внесення застави у сумі близько 420 тис. гривень для кожного.

Нагадаємо, 15 травня у ході спільної спецоперації прокуратури та Нацполіції учасники цієї злочинної цієї групи були затримані на вимаганні неіснуючого боргу в 20 тис. доларів США у місцевого бізнесмена. Зловмисники погрожували чоловіку вбивством та залякували членів його родини.

Під час обшуків у фігурантів вилучили велику кількість зброї та боєприпасів, комплекти автомобільних номерних знаків та інші речові докази.

Всім затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 189 КК України (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб із погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: