Трагедія на Київщині: чоловік убив дружину і порізав собі вени

Трагедія на Київщині: чоловік убив дружину і порізав собі вени

У подружжя залишився неповнолітній 16-річний син

У середу, 21 березня, у с. Мотовилівка Фастівського району Київської області сталася трагедія. Після чергової сварки 44-річна жінка повідомила чоловіку про намір піти до іншого. Розлючений 46-річний глава сім`ї схопив кухонного ножа та наніс їй удар в область грудної клітки. Від отриманого колото-різаного поранення жінка одразу ж померла. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

«Зрозумівши що накоїв, чоловік написав прощальну записку та вирішив вкоротити собі віку – порізав вени. Водночас він викликав швидку допомогу, яка приїхала за лічені хвилини та врятувала його від смерті. На місце події також оперативно прибули поліцейські, які затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасово тримання», - йдеться у повідомленні.  

У подружжя залишився неповнолітній 16-річний син.

Наразі триває комплекс слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Як повідомлялося, у Фастові багатодітна мама йшла до дитячого садочка, щоб забрати сина, і поблизу входу до навчального закладу на неї ззаду напав невідомий чоловік та наніс ножові удари. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла в операційному відділенні лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: