У Києві рецидивісти жорстоко побили та пограбували пенсіонера

У Києві рецидивісти жорстоко побили та пограбували пенсіонера

Зловмисники побили а зв’язали дідуся, після чого викрали 40 тис. грн

Столичною прокуратурою повідомлено про підозру двом раніше судимим мешканцям столиці, які здійснили напад на 81-річного пенсіонера та заволоділи його заощадженнями.

Злочин стався вранці 3 квітня 2020 року у приватному секторі Дарницького району Києва, повідомляє пресслужба прокуратури.

Встановлено, що один із злочинців раніше винаймав кімнату у потерпілого, у зв’язку з чим запропонував знайомому здійснити напад на нього з метою заволодіння грошовими коштами та іншим цінним майном.

В умовах карантину та обмеженого руху громадського транспорту злочинці більш ніж п’ять годин йшли пішки до помешкання потерпілого з метою наживи.

Прибувши за місцем проживання пенсіонера, зловмисники проникли у будинок, побили та зв’язали дідуся, після чого заволоділи його пенсійними заощадженнями у сумі 40 тис. гривень та втекли.

У зв’язаному стані потерпілий пролежав майже добу, поки його не знайшла донька.

Невдовзі правоохоронцям вдалося затримати розбійників та повернути викрадені речі власнику.

Затриманим особам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: