У Києві молодик обікрав п’ять шкіл (фото)

У Києві молодик обікрав п’ять шкіл (фото)
Злодій проникав до приміщень шляхом віджиму пластикових вікон 
Фото: Нацполіція

Чоловіку оголошено підозру у скоєнні п’яти фактів крадіжок майна

До Дарницького управління поліції надійшли звернення від адміністрацій учбових закладів про вчинення крадіжок. За словами заявників, зловмисник шляхом віджиму пластикових вікон на перших поверхах та зламу замків дверей проникав до шкільних кабінетів та підсобних приміщень і викрадав звідти майно.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

У результаті комплексної оперативної роботи працівники кримінальної поліції затримали підозрюваного у вчиненні даних правопорушень.

«Ним виявися раніше судимий за аналогічні злочини 33-річний киянин. Ми довели причетність його до скоєння п’яти епізодів крадіжок та підозрюємо у вчиненні ще трьох подібних фактів. Чоловік викрадав телевізори, ноутбуки, проектори, монітори, комп’ютери, а також електричні та слюсарні інструменти. Ми вилучили у правопорушника частину речових доказів, а інші речі, здобуті злочинним шляхом, він встиг здати до ломбардів», - повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко.

Слідчі проводять досудове розслідування кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Фігуранту оголошено підозру у скоєнні крадіжок, пов’язаних із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Чоловіку загрожує до шести років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: