У Києві затримали трьох підозрюваних у вбивстві ветерана АТО Мандича

У Києві затримали трьох підозрюваних у вбивстві ветерана АТО Мандича
Вбитий громадський активіст – ветеран АТО Олександр Мандич
Фото: Ігор Мосійчук

В неділю, 28 березня, тіло загиблого з множинними травмами, у тому числі ножовими пораненнями, було знайдено

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури міста Києва затримано та повідомлено про підозру трьом особам, причетним до викрадення та вбивства громадського активіста та добровольця (п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Раніше повідомлялося, що на Київщині знайшли вбитим ветерана АТО, якого викрали з дому невідомі.

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук повідомив, що декілька днів тому невідомі викрали з дому Олександра Мандича, а вже сьогодні його знайшли зарізаним в лісі.

Згідно з матеріалами слідства, пізно ввечері 24 березня 2021 вказані особи, перебуваючи в квартирі 37-річного потерпілого на Печерську, близько години утримували його проти волі та наносили удари в різні частини тіла. Після цього напівпритомного чоловіка силоміць посадили в автомобіль та вивезли у невідомому напрямку.

Отримавши інформацію від близьких потерпілого про його зникнення, правоохоронці одразу почали його пошуки. Слідчі встановили, що у чоловіка раніше був конфлікт із невідомими особами.

Зусиллями працівників Управління карного розшуку ГУ НП у місті Києві, Печерського управління поліції ГУ НП у місті Києві та прокурорів Печерської окружної прокуратури ймовірних викрадачів вдалося встановити та затримати.

У ході слідчих дій з’ясувалося, що зловмисники заподіяли смерть викраденому чоловіку та сховали його тіло у закинутій канаві на Київщині.

В неділю, 28 березня, тіло загиблого з множинними травмами, у тому числі ножовими пораненнями, було знайдено. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

Слідчі дії тривають. Встановлюються мотив злочину та можливі співучасники.

Також вирішується питання щодо обрання підозрюваним безальтернативних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: