У столиці транспортний колапс: на дорогах затори, громадський транспорт запізнюється

У столиці транспортний колапс: на дорогах затори, громадський транспорт запізнюється
Тягнучка на вул. Хрещатик
Фото: Інформатор

У центральній частині Києва спостерігаються 9-бальні затори

Сьогодні у Києві наземний громадський транспорт на усіх маршрутах курсує з відхиленням від графіку руху з 12:00. Про це Громадському радіо повідомила речниця КП «Київпастранс» Людмила Сергієнко.

«Оперативний стан був уведений з початку дня. Я так розумію, що до кінця дня він триватиме. Транспорт курсує, але з відхиленнями», — зазначила речниця.

За її словами, транспорт курсує із запізненням через неправильно припарковані автомобілі. «Дорога ніби почищена, але є місцями припарковані авто, які автобуси, тролейбуси і трамваї не можуть об’їхати, тому вони змушені чекати, поки машину приберуть, і потім відправляються у рейс із запізненням», — пояснила Сергієнко.

Крім того, станом на 15:30, у центральній частині Києва спостерігаються 9-бальні затори. Зокрема, затори на бульварах Лесі Українки, Дружби Народів, вулиці Великій Васильківській, Хмельницького, Володимирській, Коновальця, Січових Стрільців, В'ячеслава Чорновола, Бульварно-Кудрявській. Також транспорт повільно рухається на проспектах Перемоги, Бажана, Шухевича і на Подолі. Рух ускладнено в районі Дарницької, Лук'янівській площі та площі Перемоги, а також на Набережному шосе та Кільцевій дорозі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: