У столиці затримано поліцейського під час продажу амфетаміну

У столиці затримано поліцейського під час продажу амфетаміну

Правоохоронця було затримано під час другої контрольованої закупки психотропної речовини

У середу, 14 березня, слідчими столичної прокуратури під час спільної операції з КМУ ДВБ НП України та ГВ БКОЗ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області затримано поліцейського взводу охорони об’єктів публічної безпеки Оболонського РВ УПО в місті Києві під час реалізації психотропної речовини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Правоохоронця було затримано «на гарячому» під час другої контрольованої закупки психотропної речовини.

Відомості про вчинене правопорушення внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів).

Наразі поліцейського затримано в порядку ст.208 КПК України. Зловмиснику готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають першочергові слідчі дії (допити, обшуки), спрямовані на виявлення осіб, які поставляли працівнику поліції психотропні речовини.

Як повідомлялося, у Києві було викрито наркоторговців, які під «кришуванням» працівника поліції займалися збутом наркотичних речовин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: