У день ухвалення скандального генплану жителям Ірпеня відрізали інтернет

У день ухвалення скандального генплану жителям Ірпеня відрізали інтернет
Кабелі компанії «Бест» порізали на виїзді з Києва на Новоірпінську трасу
Фото: Михайлина Скорик

На ремонт знадобиться 18-20 годин

Сьогодні вранці усі клієнти «Бест» в Ірпені та Бучі залишилися без інтернету. Місцеві жителі та громадські діячі звинувачують у цьому команду екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка, якому потрібно сьогодні відволікти увагу жителів від ухвалення скандального генерального плану.

Як повідомляє журналістка і місцева активістка Михайлина Скорик, 15 населених пунктів, включаючи Ірпінь, нині без інтернету. За її словами, кабелі компанії «Бест» порізали на виїзді з Києва на Новоірпінську трасу. «На ремонт знадобиться 18-20 годин», - зазначила вона.

Як повідомлялося, перед голосуванняя за новий генеральний план міста влада Ірпеня перегородила вулиці в околицях будівлі міської ради, побоюючись акцій протесту місцевих жителів.

19 грудня депутати Ірпінської міської ради проголосували за генплан, який збільшує дозволені під висотну забудову землі у кілька разів. Депутати витратили на ухвалення рішення щодо генерального плану 23 секунди. За цей час вони затвердили документ, який легалізовує скандальні багатоповерхівки та забудову зеленої зони.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: