Власника «Гаврилівських курчат» заарештовано на 60 діб з правом застави

Власника «Гаврилівських курчат» заарештовано на 60 діб з правом застави
Євгена Сігала заарештовали на 60 діб з правом застави
Фото: Новое время

Співвласниця холдингу «Агромарс» також заарештована на 60 діб із можливістю внесення застави

Печерський суд Києва обрав власнику «Агромарса», який представлений на ринку торговою маркою «Гаврилівські курчата», екс-депутату «Партії регіонів» Євгену Сігалу запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави в розмірі 80 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Співвласниця холдингу «Агромарс» (ТМ «Гаврилівські курчата») Марина Сігал заарештована на 60 діб із можливістю внесення застави у розмірі 90 мільйонів гривень.

«Гаврилівські курчата», ще минулого року просто у поле викинула десятки тисяч тонн курячих відходів.

Нацполіція затримала власників агрохолдінгу за підозрою в організації пташиного могильника та забрудненні навколишнього середовища

Власники підприємства всупереч законодавству організували утилізацію побічних відходів тваринного погодження шляхом їх захоронення на орендованих ними землями. Двом власникам «курячого» бізнесу «із запахом» та керівникові структурного підрозділу компанії вже повідомлено про підозру та затримано у порядку статті 208 КПК України.

Євген Сігал - колишній нардеп від Партії регіонів, який був чи не найбільшим аграрним лобістом у парламенті VI скликання.

Разом з дружиною він є власником ТОВ «Агромарс» - однієї з найбільших сільськогосподарських компаній із власною франчайзинговою мережею ТМ «Гаврилівські курчата». 

Останнім часом у селі Гаврилівка Київської області відбуваються акції протесту у зв'язку з порушенням екологічних норм даним підприємством.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: