За тиждень у столиці сталося майже 80 пожеж

За тиждень у столиці сталося майже 80 пожеж
У столичному підземному паркінгу згоріли автівки

На пожежах загинула 1 особа, травмовано та врятовано ще 2 людини

Впродовж минулого тижня (в період з 26 лютого по 4 березня) пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону здійснено 253 виїзди на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій.

За цей період вогнеборці ліквідували 79 пожеж та 11 аварій, 51 раз надавали допомогу населенню міста та 20 разів – іншим столичним службам. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Києві.

На пожежах за цей період загинула одна людина, травмовано та врятовано ще двох.

Протягом цього періоду підрозділи гарнізону здійснили один виїзд на мінування об’єктів міста. Всього за 2018 рік здійснено 27 виїздів за заявкам щодо мінування об’єктів Києва. Усі виїзди виявилися хибними.

На водних об’єктах міста за вказаний період надзвичайних подій не було. З початку 2018 року на водних об'єктах Києва загинула одна людина, врятовано двох.

Як повідомлялося, 3 березня у селищі Медвин Богуславського району Київської області згорів приватний житловий будинок, рятувальники знайшли всередині обгоріле тіло чоловіка. 

Увечері 3 березня у Києві на вулиці Єлизавети Чавдар, 13, що на Осокорках, в одному із підземних паркінгів сталася потужна пожежа, внаслідок якої згоріло кілька автівок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: