Затримано злочинця, який зґвалтував 15-річну дівчинку (відео)

Затримано злочинця, який зґвалтував 15-річну дівчинку (відео)

Ґвалтівника затримано за добу після скоєння злочину

Столичні поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні 15-річної дівчини на Троєщині. Про це повідомляється у соцмережі на сторінці Troyeshchyna.

«2.03.2018 35-річного покидька, який неодноразово був судимий за скоєння тяжких злочинів, було затримано», - йдеться в повідомленні.

Жахливий випадок трапився вночі 1.03.2018 у Деснянському районі: невідомий згвалтував 15-річну дівчинку. Оперативники відразу розпочали пошуки підозрюваного з використанням технічних засобів. 2.03.2018 35-річного покидька, який неодноразово був судимий за скоєння тяжких злочинів було затримано На даний момент ведуться слідчі дії, підозрюваному обрано міру запобіжного заходу "Тримання під вартою" в порядку ст.208 КПК України. Дякуємо за роботу працівникам Деснянського управління поліції. Ви - найкращі!! Звертаємося до батьків: слідкуйте, чим займаються і як проводять дозвілля ваші діти!

Публикация от Троещина, делимся новостями (@troyeshchyna)

На даний момент ведуться слідчі дії, підозрюваному обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Нагадаємо, 1 березня увечері у Деснянському районі Києва невідомий зґвалтував неповнолітню дівчину та втік. Злочин стався у районі Північного (Московського) мосту.

Чоловік затягнув 15-річну дівчинку до недобудови і зґвалтував. Наряди поліції орієнтовані на пошук і затримання ґвалтівника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: