У Німеччині на умовах лізингу буде доступно 800 водневих автомобілів Hyundai

У Німеччині на умовах лізингу буде доступно 800 водневих автомобілів Hyundai

Hyundai Nexo розпочала масове завоювання німецьких автобанів

Фото: Hyundai

Федеральне міністерство цифрових технологій та транспорту виділило на цей проект 11,4 млн євро

Німецька автомобільна лізингова компанія Allane оголосила, що цього року випустить на ринок 800 моделей Hyundai Nexo з водневим двигуном в рамках нової угоди про співпрацю з виробником автомобілів, – повідомляє H2 View.

Підтримуючи перехід на автомобілі з нульовим рівнем викидів, федеральне Міністерство цифрових технологій та транспорту виділило компанії Allane 11,4 млн. євро в рамках національної програми «Водень і технології паливних елементів».

«Ми раді, що федеральний уряд підтримує наші амбіції такою великою сумою. Це змушує нас пишатися і водночас є доказом упевненості у наших можливостях як постачальника комплексних мобільних рішень. Разом з Hyundai ми хочемо зробити свій внесок у розвиток водневих автомобільних технологій», – сказав генеральний директор Allane Донглим Шин.

«Коли така компанія, як Allane, має намір продати вісімсот одиниць водневих автомобілів Hyundai Nexo, це посилає сильний сигнал ринку і показує, що паливні елементи мають чудові перспективи на ринку легкових автомобілів», – сказав у свою чергу керуючий директор Національної організації водневих технологій Курт-Крістоф фон Кнобельсдорф.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: