Новий вугільний король Кропачов розказав, як Сім'я Януковича «віджимала» бізнес та намагалась його вбити

 Новий вугільний король Кропачов розказав, як Сім'я Януковича «віджимала» бізнес та намагалась його вбити
Віталій Кропачов

Був замах на мене. Мене ламали, - бізнеснен

Бізнесмен Віталій Кропачов, якого ЗМІ називають «неофіційним куратором державного вугільного сектору», в інтерв’ю «Главкому» розповів, як кілька років тому Сім’я Януковича хотіла відняти у нього бізнес.

«Був замах на мене. Мене ламали. Я лежав у лікарні. Були суди, трудові колективи, пікети. Якименко особисто приїжджав, начальник служби безпеки (бізнесу Януковичів, - «Главком»). Розповідав, що я повинен відписати бізнес», - сказав він.

На уточнююче запитання «Главкома» про те, яку частку хотіли забрати, Кропачов відповів: «Та не було ніяких відсотків, перестаньте. Це історія, яку я і моя сім’я вже, в принципі, хочемо забути. У мене були «архіважкі» відносини з цією групою. І вони чітко розуміють, що вони зробили зі мною».

Бізнесмен також зазначив, що нині нікому не мститься. «Комусь це цікаво розповісти, що, припустимо, Кропачов як би не є власником, а, це як би Саша (Янукович-молодший, - «Главком»). Але люди, які були там з мого кола спілкування, вони знають все, і з цього сміються. Я не збираюся коментувати всілякі дурниці. Я ні в кого нічого не віджимав, ні у кого нічого не забирав», - додав він.

Раніше Кропачов поскаржився на великі втрати після окупації Донецької та Луганської областей.

Детальніше читайте в інтерв’ю Віталія Кропачова «Главкому»

Читайте також: Кожній владі потрібен свій Курченко. Нова зірка енергоринку і її покровителі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: