Адвокат не проти продовження арешту Зайцевої

Адвокат не проти продовження арешту Зайцевої
Олена Зайцева в суді
Фото: Уніан

Суд розглядає справу про продовження запобіжного заходу Зайцевій ще на 60 діб

Захист підозрюваної у скоєнні смертельної ДТП в центрі Харкова Олени Зайцевої не заперечує щодо продовження їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це під час судового засідання повідомила адвокат Зайцевої Юлія Козир.

Так, під час виступу адвокат повідомила, що захист підозрюваної не заперечує тому, щоб переобрати для підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 60 діб.

«Враховуючи суспільну резонансність справи і почуття рідних загиблих, захистом Зайцевої прийнято рішення не заперечувати щодо клопотання про тримання її під вартою строком на 60 діб», - сказала Козир.

Раніше Зайцева попросила пробачення у родичів загиблих: «Я прошу пробачення, я ніколи більше не сяду за кермо».

Нагадаємо, сьогодні проходить судове засідання щодо переобрання запобіжного заходу учасникам смертельної ДТП у Харкові Олені Зайцевій і Геннадію Дронову.

Увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар, та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше в харківській лікарні померла 20-річна Діана Берченко, одна із сестер, які постраждали в результаті ДТП. 

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева, донька харківського бізнесмена і зведена сестра екс-заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який був на посаді в 2013 році.

В сечі Олени Зайцевої було знайдено опіати.

20 жовтня прокуратура повідомила, що дочці харківського бізнесмена Олені Зайцевій, яка збила на смерть 5 людей на тротуарі у Харкові, оголосили про підозру. Дівчині обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

8 листопада суд визначив запобіжний захід Дронову у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави до закінчення термінів досудового слідства, тобто до 19 грудня включно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: