Армія отримала 10 тисяч респіраторів та захисні комбінезони

Армія отримала 10 тисяч респіраторів та захисні комбінезони
10 тисяч респіраторів військові отримали від благодійників 

Військові отримали від благодійників 100 тисяч таблеток аміксину — імуностимулюючого противірусного препарату

На сьогодні епідеміологічна ситуація в армії контрольована, випадків захворювання на коронавірус Covid-19 не зафіксовано. Крім того, Збройні сили продовжують отримувати допомогу від благодійників – респіратори та антивірусні препарати.

Про це повідомляє АрміяInform з посиланням на інформацію заступника командувача Медичних сил ЗСУ Андрія Галушки.

«Епідеміологічна ситуація в Збройних силах в умовах профілактичних заходів у державі щодо боротьби з коронавірусною інфекцією станом на 12:00 25 березня контрольована й жодного випадку захворювання на коронавірус Covid-19 не зафіксовано», — зазначив Галушка.

Він також розповів, що на звернення Міноборони до військовослужбовців запасу, волонтерів, небайдужих громадян, які мають відповідний досвід роботи у медичній сфері, долучитися спільно з медиками оборонного відомства до боротьби з коронавірусом, уже відгукнулося близько 50 осіб.

Крім того, за словами представника Командування Медичних сил ЗСУ, від благодійників отримано також 10 тисяч респіраторів, а одна з вітчизняних фармацевтичних фірм як гуманітарну допомогу передала 100 тисяч таблеток аміксину — імуностимулюючого противірусного препарату. Ці ліки доправлять у медичну службу ООС.

За інформацією видання, 24 березня на передову було відправлено 70 комплектів багаторазових захисних комбінезонів, 2 тисячі рукавиць і спеціальних окулярів.

Напередодні повідомлялося, що медики Збройних сил отримали 10 тисяч експрес-тестів на коронавірус.

25 березня уряд запровадив на всій території України режим надзвичайної ситуації до 24 квітня.

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків.

25 березня вдень у Києві зафіксовано іще три лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: