Аваков озвучив нові подробиці вбивства директора Caparol в Україні

Аваков озвучив нові подробиці вбивства директора Caparol в Україні
Фото 112.ua

Міністр наголосив, що вбивство має ознаки замовного

Убивство директора дочірнього підприємства Caparol в Україні Павла Зможного пов'язане з його професійною діяльністю. Про це у Слов'янську Донецької області сказав голова МВС Арсен Аваков, повідомляє УНІАН.

Він також наголосив, що убивство має ознаки замовного. «Розслідування цього злочину взято на контроль. Там є серйозні підстави стверджувати, що це сплановане завчасно вбивство, де використовувалося кілька підставних автомобілів та рідкісна зброя «Браунінг». Перші дослідження показують, що це вбивство було пов'язано з професійною діяльністю цього директора, який мав конфлікт, що спостерігався в його родині вже кілька місяців», – сказав Аваков.

Як повідомлялось, 20 вересня в с. Крушинка Васильківського району Київської області невідомі вбили директора Caparol в Україні. За даними поліції, потерпілий вигулював у полі біля одного з дачних кооперативів собаку, де на нього напали невідомі та вбили із застосуванням вогнепальної зброї. Поліція розглядає кілька версій щодо мотивів вбивства. Також відомо, що директору Caparol Україна раніше погрожував криміналітет.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: