Убивство директора Caparol в Україні: поліція розглядає кілька версій

Убивство директора Caparol в Україні: поліція розглядає кілька версій

Вбивця мінімум тричі вистрелив у Павла Зможного та втік з місця події

Поліція розглядає всі можливі версії вбивства директора фірми з виробництва лакофарбової продукції Caparol в Україні Павла Зможного. Про це передає «112 Україна».

Місцеві жителі розповіли, що в районі, де сталося вбивство, чули звуки, схожі на постріли.

«Місцевий житель каже, що почув, як під'їхала машина, потім було кілька ударів, схожих на постріли. Він вийшов, машина поїхала, він побачив тіло і викликав «швидку» та поліцію», - розповів кореспондент.

«Поліцейські розповіли, що виявили три кульові поранення. Кажуть, що це було не з автомата Калашникова. Зараз опрацьовують кілька версій вбивства», - додав він.

Вбивство прокоментував речник ГУ НП у Київській області Микола Жукович. «Будемо розглядати всі версії: чим він займався, його бізнес-інтереси, його життя, можливо, якісь борги. Версій буде багато», - зазначив він.

Пізніше ЗМІ повідомило, що правоохоронці завершили слідчо-оперативні дії. Микола Жукович додав, що при поверхневому огляді тіла загиблого було видно три поранення. Скільки їх всього, покаже експертиза. «Стріляли з вогнепальної зброї, ми встановлюємо, що це, але точно не автомат Калашникова», - зазначив він.

Як повідомлялося, в с. Крушинка Васильківського району Київської області сьогодні сталося вбивство. Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація, що застреленим є директор фірми з виробництва лакофарбової продукції Caparol. Це підтвердив депутат міськради Василькова Микола Неділько на своїй сторінці у Facebook.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: