Українців, які прилетять з Маямі, відправлять на обсервацію у Конча-Заспу

Українців, які прилетять з Маямі, відправлять на обсервацію у Конча-Заспу
Санаторій «Жовтень» у Конча-Заспі прийме на обсервацію групу українців 
Фото: Укрпрофоздоровниця

250 українців мають прилетіти із США 26 квітня

Санаторій «Жовтень», розташований у Конча-Заспі під Києвом, прийме вже другу групу українців, які повертаються з-за кордону, на обсервацію. Як повідомили в «Укрпрофоздоровниці», у складі групи – 250 українців, які прибудуть 26 квітня з Маямі.

Керівництво санаторію стверджує, що «Жовтень» вже підготовлений до прийому людей і забезпечений всіма необхідними засобами індивідуального захисту, санітарними і дезінфікуючими засобами.

Група буде проходити обсервацію 14 діб, згідно з розробленими нормами і рекомендаціями МОЗ України, з дотриманням соціальної дистанції, щоденним температурним скринінгом і контролем стану здоров’я.

Нагадаємо, як писав раніше «Главком», прямий рейс з Маямі в київський аеропорт «Бориспіль» для евакуації громадян України виконає 26 квітня авіакомпанія МАУ.

Продаж квитків вже відкрита на сайті авіаперевізника. Система бронювання відображає тарифи тільки економ-класу.

Квиток в один бік коштує 27100 грн. В ціну включено харчування, перевезення двох предметів ручної поклажі 7 кг і 5 кг, а також двох місць багажу вагою до 23 кг кожне.

У заяві посольства України в США зазначено, що у вартість також входить 2-тижнева обсервація і харчування.

«При придбанні авіаквитків обов’язковою вимогою є надання згоди на проведення обсервації після повернення в Україну. Посилання на форму про проведення обсервації буде доступна при придбанні авіаквитка», – зазначили в посольстві.

Зазначимо, першу групу українців санаторій «Жовтень» прийняв на обсервацію 9 квітня. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: