На Миколаївщині не зареєстровано жодного випадку коронавірусу: МОЗ перевірить цей феномен

На Миколаївщині не зареєстровано жодного випадку коронавірусу: МОЗ перевірить цей феномен
Миколаївська область єдина в Україні, де  не зареєстровано жодного випадку коронавірусу

«Фахівці міністерства охорони здоров’я перевірять Миколаївську область», – сказав Віктор Ляшко

Заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що жодного випадку коронавірусної інфекції не зареєстровано у Миколаївській області.

Про це Віктор Ляшко сказав на брифінгу сьогодні, 7 квітня.

«Сьогодні працюють бригади медичних працівників, до складу яких входять представники МОЗ, НСЗУ, Державної служби надзвичайних ситуацій, а також окремо від них працюють експерти-вірусологи, які їздять по всіх вірусологічних лабораторіях. Феномен Миколаївської області буде детально розглянутий, чому там не зареєстровано жодного випадку. Чи це реальна картина, чи десь є порушення алгоритмів», – сказав Віктор Ляшко

За словами медика, у закладах охорони здоров’я України з корона вірусною інфекцією перебуває 691 особа, 34 дитини. На апараті штучної вентиляції легень перебувають 30 осіб, решту хворих, близько 700 осіб, лікуються амбулаторно. Одужали з початку епідемії 28 осіб, в тому числі двоє дітей, один медичний працівник. Всього померли 45 осіб.

За останню добу найбільше випадків коронавірусу зареєстровано в Івано-Франківській області – 44 хворих. У Чернівецькій – 27 випадків, в Києві – 19.

«Загалом в Україні найбільше випадків коронавірусу виявлено у Києві – 253, Чернівецькій –247, Івано-Франківській – 160», – зазначив Ляшко.

Нагадаємо, станом на 9:00 7 квітня в Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: