Білий дім звинуватив Китай у продажу неякісних тестів на коронавірус

Білий дім звинуватив Китай у продажу неякісних тестів на коронавірус
Білий дім звинуватив Китай у продажу неякісних тестів на коронавірус

Радник Білого дому також заявив, що Китай наживається на ситуації з коронавірусом

Економічний радник Білого дому Пітер Наварро заявив, що Китай продав США неякісні або підроблені тест-системи на коронавірус.

Про це він заявив  в ефірі телеканалу Fox News.

«Китай зараз наповнює нас цими неякісними тестами ... Ми не можемо допустити, щоб Китай завозив ці фіктивні і контрафактні комплекти для тестування», - сказав Наварро.

Радник Білого дому також заявив, що Китай наживається на ситуації, а також звинуватив Пекін у несвоєчасному оповіщенні світової спільноти і провалі стримати коронавірус всередині країни.

Нагадаємо, США почали розслідування обставин появи і поширення коронавірусу у світі з акцентом на те, яку роль у цьому процесі зіграли Китай і Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ).

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що винні в поширенні коронавірусу Covid-19 відповідатимуть за це, але в першу чергу необхідно зосередитися на відновленні світової економіки.

Також повідомлялося, що член Палати представників США республіканець Джим Бенкс закликає до міжнародного розслідування щодо Китаю за шкоду, заподіяну пандемією коронавірусу.

У зв'язку з цим президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон може призупинити фінансування Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: