Bloomberg: нові санкції США торкнуться до 10 російських олігархів

Bloomberg: нові санкції США торкнуться до 10 російських олігархів

Остаточного рішення щодо кількості росіян ще не ухвалили

Нові санкції, які цього тижня проти Кремля планує ввести адміністрація президента США Дональда Трампа, торкнуться від шістьох до 10 російських олігархів.

Про це 5 квітня агентство Bloomberg повідомило з посиланням на неназваного американського посадовця.

За його словами, остаточного рішення щодо кількості росіян ще не ухвалили.

За даними агентства Reuters, про нові обмежувальні заходи щодо магнатів, наближених до президента РФ Володимира Путіна, повинні були оголосити 5 квітня, натомість за інформацією The Washington Post – 6 квітня.

За інформацією ЗМІ, під дію санкцій потраплять російські олігархи, пов'язані як з Путіним, так і з урядом РФ.

Нагадаємо, 15 березня США запровадили санкції проти 19 осіб та п’яти структур з РФ через втручання в американські вибори.

Нагадаємо, 30 січня мінфін США опублікував список з 114 чиновників і 96 олігархів в рамках закону про антиросійські санкції. До переліку увійшли співробітники адміністрації президента РФ, члени уряду, глави відомств і держкомпаній, а також всі росіяни, фінансові статки яких перевищують мільярд доларів.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія поки що утримається від кроків у відповідь на публікацію «кремлівської доповіді» США. 

Пізніше міністр фінансів США Стівен Мнучин повідомив, що на основі «кремлівської доповіді» будуть введені нові санкції проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: