Reuters: США планують ввести нові санкції проти російських олігархів

Reuters: США планують ввести нові санкції проти російських олігархів

За інформацією ЗМІ, під дію санкцій потраплять російські олігархи, пов'язані як з Путіним, так і з урядом РФ

США можуть вже в четвер, 5 квітня, ввести санкції проти російських бізнесменів за втручання у вибори відповідно до закону «Про протидію противникам Америки через санкції».

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела.

«Санкції, які можуть вплинути на людей, близьких до президента РФ Путіна, відображають бажання Вашингтона притягнути Росію до відповідальності за можливе втручання у вибори, яке Москва заперечує», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, під дію санкцій потраплять російські олігархи, пов'язані як з Путіним, так і з урядом РФ.

У той же час Білий дім і міністерство фінансів США відмовилися підтвердити агентству дану інформацію.

Нагадаємо, 15 березня США запровадили санкції проти 19 осіб та п’яти структур з РФ через втручання в американські вибори.

Нагадаємо, 30 січня мінфін США опублікував список з 114 чиновників і 96 олігархів в рамках закону про антиросійські санкції. До переліку увійшли співробітники адміністрації президента РФ, члени уряду, глави відомств і держкомпаній, а також всі росіяни, фінансові статки яких перевищують мільярд доларів.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія поки що утримається від кроків у відповідь на публікацію «кремлівської доповіді» США. 

Пізніше міністр фінансів США Стівен Мнучин повідомив, що на основі «кремлівської доповіді» будуть введені нові санкції проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: