«Боїнг» було збито ракетою «Бук» з району Первомайського – слідчі

«Боїнг» було збито ракетою «Бук» з району Первомайського – слідчі

Представники Міжнародної слідчої групи повідомили родичами жертв катастрофи про результати розслідування

«Боїнг» Малайзійських авіаліній рейсу МН17 було збито ракетою комплексу «Бук», розташованого в районі н.п. Первомайський. Про це представники Міжнародної слідчої групи повідомили на зустрічі з родичами жертв катастрофи, повідомляє посол України в Нідерландах Олександр Горін.
«Літак було збито ракетою «Бук», яка прийшла з території РФ і після цієї події була евакуйована на територію РФ. Вона перебувала на території, яка контролювалася проросійськими сепаратистами, в районі Сніжного, в районі Первомайського, скажімо так, більш конкретно», – заявив Горін в ефірі «112 Україна».

За його словами, заяв з боку родичів не було. «Були уточнюючі запитання: як Україна співпрацює? І представник Нідерландів, який представляв міжнародну групу з розслідування заявив, що Україна повністю співпрацює, надає інформацію, і якби не Україна, то слідство не змогло б так далеко просунуться в тому, що має зараз», – розповів посол.
Сьогодні в Нідерландах оприлюднять попередні результати розслідування катастрофи МН17. Результати вже оприлюднили для родичів загиблих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: