Борис Джонсон повернувся в свою резиденцію після лікування від коронавірусу

Борис Джонсон повернувся в свою резиденцію після лікування від коронавірусу
Борис Джонсон повернувся в свою резиденцію на Даунінг-стріт, 10

Останні два тижні британський прем'єр відновлювався після зараження коронавірусом

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон після лікування хвороби, викликаної коронавірусом, повернувся у свою офіційну резиденцію на Даунінг-стріт, 10.

Про це повідомив телеканал Sky News. 

Відзначається, що останні два тижні глава британського Кабміну провів у заміській резиденції Чекерс і не брав активної участі в роботі уряду.

При цьому, за даними телеканалу, він щодня спілкувався за допомогою відеозв'язку з першим міністром, главою МЗС Домініком Раабе, який тимчасово виконував його обов'язки.

Раніше стало відомо, що з понеділка Джонсон повернеться до виконання обов'язків прем'єра.

Очікується, що найближчої доби він отримає останню інформацію про перебіг боротьби з епідемією на території Сполученого Королівства.

Нагадаємо, Джонсон після повернення з лікарні подякував медикам за порятунок життя.

Як відомо, 12 квітня прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона виписали з лікарні, він продовжував вдома лікуватися від коронавірусу.

Нагадаємо, Борис Джонсон дізнався про те, що інфікований коронавірусом 27 березня. Відтоді він перебував у самоізоляції, але продовжував працювати. Через десять днів політика, у якого зберігалися симптоми, за порадою лікаря доправили в лікарню Святого Томаса в Лондоні.

Ввечері 6 квітня Джонсон був переведений у відділення інтенсивної терапії у зв'язку з тим, що його стан погіршився. Увечері 9 квітня політика перевели з реанімації в звичайну палату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: