Джонсон після повернення з лікарні подякував медикам за порятунок життя

Джонсон після повернення з лікарні подякував медикам за порятунок життя

Борис Джонсон перерахував усіх медичних працівників, причетних до його одужання

Скріншот з відео

Британський прем'єр наголосив на мужності і самовідданості медичних працівників

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон після виписки з лікарні, куди він потрапив з коронавірусом, опублікував перше відеозвернення в своєму Twitter з моменту госпіталізації.

Британський прем'єр подякував співробітникам Національної служби охорони здоров'я за порятунок його життя.

«Сьогодні я вийшов з лікарні, де провів тиждень, під час якого співробітники Національної служби охорони здоров'я врятували моє життя. Без сумніву важко підібрати слова, щоб висловити, наскільки я їм зобов'язаний», - заявив Джонсон.

Британський прем'єр наголосив на мужності і самовідданості медичних працівників.

«Я бачив мужність не тільки лікарів і медсестер, а й усіх, прибиральників, кухарів, та інших медичних працівників - фізіологів, рентгенологів, фармацевтів - які продовжували приходити на роботу, постійно піддавали себе на небезпеку, продовжували ризикувати через смертельний вірус», - сказав Джонсон.

Він перерахував усіх медичних працівників, причетних до його одужання, і особисто подякував двом медсестрам з Нової Зеландії та Португалії, які «перебували біля його ліжка 48 годин», коли «все могло змінитися в будь-яку сторону».

Він також висловив подяку всім британцям, які, незважаючи на сонячну і теплу погоду в Британії, дотримуються правил соціального дистанціювання.

Як відомо, 12 квітня прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона виписали з лікарні, він продовжуватиме вдома лікуватися від коронавірусу.

Нагадаємо, Борис Джонсон дізнався про те, що інфікований коронавірусом 27 березня. Відтоді  він перебував у самоізоляції, але продовжував працювати. Через десять днів політика, у якого зберігалися симптоми, за порадою лікаря доправили в лікарню Святого Томаса в Лондоні.

Ввечері 6 квітня Джонсон був переведений у відділення інтенсивної терапії у зв'язку з тим, що його стан погіршився. Увечері 9 квітня політика перевели з реанімації в звичайну палату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: