Британський прем'єр Джонсон після одужання від Covid-19 повертається до роботи

Британський прем'єр Джонсон після одужання від Covid-19 повертається до роботи
З 27 квітня прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон повернеться до виконання своїх обов'язків

Джонсон повернеться до керування урядом в умовах погіршення економічної ситуації та збільшення кількість смертей від коронавірусу

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у понеділок повертається на роботу після того, як вилікувався від коронавірусу.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на речницю глави британського уряду.

Як зазначає агентство, Джонсон повернеться до керування урядом в умовах погіршення економічної ситуації та збільшення кількість смертей від коронавірусу. 

Станом на 25 квітня у Великій Британії зареєстрували понад 20 тисяч жертв нового захворювання. 

Нагадаємо, Джонсон після повернення з лікарні подякував медикам за порятунок життя.

Як відомо, 12 квітня прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона виписали з лікарні, він продовжував вдома лікуватися від коронавірусу.

Нагадаємо, Борис Джонсон дізнався про те, що інфікований коронавірусом 27 березня. Відтоді він перебував у самоізоляції, але продовжував працювати. Через десять днів політика, у якого зберігалися симптоми, за порадою лікаря доправили в лікарню Святого Томаса в Лондоні.

Ввечері 6 квітня Джонсон був переведений у відділення інтенсивної терапії у зв'язку з тим, що його стан погіршився. Увечері 9 квітня політика перевели з реанімації в звичайну палату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: