Бойовики «ДНР» анонсували потяги до Москви і Петербурга

Бойовики «ДНР» анонсували потяги до Москви і Петербурга

Терористи мають намір встановити пряме залізничне сполучення з Росією

«Глава» так званої «ДНР» Денис Пушилін має намір налагодити залізничне сполучення з найбільшими містами Росії. Про це з посиланням на слова Пушиліна в неділю, 8 вересня, повідомило ТАСС.

«Встановлення прямого залізничного сполучення з Росією планується. Пряме, мається на увазі без пересадок, сполучення планується, зокрема з Москвою і Санкт-Петербургом. Система розробляється і, сподіваюся, найближчим часом ми зможемо нею скористатися», - заявив Пушилін.

Глава донецьких бойовиків додав, що також розглядається можливість курсування поїздів і за іншими напрямками в міста РФ.

До слова, Укрзалізниця пропонує пасажирам підключитися до боротьби з тарганами«Подорожувати тарганам залізничним транспортом суворо заборонено. Помітили їх у вагоні – обов’язково повідомте нам на гарячу лінію: 0800 503 111. Такі вагони після рейсу відчіпляють для позапланової дезінфекції, яку проводить Лабораторний центр на залізничному транспорті, що знаходиться у підпорядкуванні Міністерства охорони здоров’я України», – йдеться в повідомленні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: