Бойовики «ДНР/ЛНР» поширюють чутки про наступ українських військ

Бойовики «ДНР/ЛНР» поширюють чутки про наступ українських військ

Нібито найближчим часом очікуються «широкомасштабні дії» українських військ

«Військова розвідка ДНР» продовжує повідомляти про нібито існуючі плани керівництва сил АТО з узяття Докучаєвська. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».
«На нарадах командного складу «1-го АК ДНР» останнім часом неодноразово ставилися завдання щодо активізації терористами бойових дій на сусідніх напрямках з метою відволікання сил і засобів українських військ для зриву міфічного наступу. У зв'язку з чим не виключена подальша ескалація напруженості з боку бойовиків на північ від Докучаєвська - в районі Мар'їнки і Красногорівки», - ідеться в повідомленні.
Також «ІС» інформує, що в середовищі бойовиків «ДНР» викликала ажіотаж інформація про передачу США українській стороні 14 контрбатарейних радарів класу AN/TPQ-49 і AN/TPQ-36, призначених для виявлення і визначення координат мінометних і артилерійських позицій супротивника. «За версією терористів, ці радари знадобилися ВСУ для наступу на Донецьк і Горлівку, що готується найближчим часом, (хоча домовленість про поставку даних систем Україні була укладена з США ще у 2015 році колишнім прем'єр-міністром А.Яценюком, частина радарів була отримана Києвом тоді ж)», - повідомляє група «ІС».
Також «широкомасштабних дій» українських військ чекають і в «ЛНР». «Серед поширюваних в середовищі бойовиків чуток, командування ЗСУ вирішило «радикально вирішити проблему» активних дій в «зеленці» уздовж р. Сіверський Донець ДРГ і «малих груп» бойовиків. У зв'язку з чим в район Лисичанська сили АТО нібито активно перекидають РСЗВ і самохідну артилерію для реалізації «тактики випаленої землі» уздовж р. Сіверський Донець. Дані чутки провокують паніку серед цивільного населення - з ряду сіл поблизу річки почали виїжджати місцеві жителі», - інформує «ІС».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: