Бойовики запустили фейк про коронавірус у Збройних силах

Бойовики запустили фейк про коронавірус у Збройних силах
Інформація в агітках окупантів не відповідає дійсності – серед українських бійців інфікованих коронавірусом на сьогоднішній день не виявили

Агітки намагалися перекинути з боку окупованих територій у населені пункти, підконтрольні Україні, за допомогою так званих агітснарядів

Окупанти зробили невдалу спробу інформаційної диверсії на підконтрольному Україні Донбасі.

Про це пише група «Інформаційний спротив».

У розпорядженні «ІС» опинилися листівки окупантів з інформацією про те, що в українських військових підрозділах є заражені коронавірусом.

«Агітки були виявлені вчора жителями околиці Київського району окупованого міста Донецька. За словами наших джерел, агітки розкидалися біля лінії розмежування з боку окупованих територій за допомогою так званих агітснарядів, але внаслідок неточної стрільби листівки не потрапили кінцевому адресату - жителям населених пунктів, підконтрольних українському уряду», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що інформація в агітках окупантів не відповідає дійсності – серед українських бійців інфікованих коронавірусом на сьогодні не виявили.

Втім зазначимо, що у військовий госпіталь Києва поступив пацієнт із підозрою на коронавірус. Наразі чоловік ізольований, йому проводять необхідні тести. 

Також нагадаємо, що у зв'язку з карантином через коронавірус призупинено заходи призову громадян на строкову військову служб. 

Також Генштаб дав рекомендації військовим, як протидіяти поширенню коронавірусуЗокрема, Генштаб рекомендував заборонити службові відрядження посадових осіб до органів військового управління та відряджень за кордон; дозволити державним службовцям (за окремим рішенням) виконувати службові обов’язки за місцем проживання з дотриманням вимог чинного законодавства України щодо збереження державної таємниці та недопущення витоку службової інформації.

Крім того СБУ дала поради, як вберегтися від коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: