БПП заявив про перемогу на виборах голів об’єднаних громад

БПП заявив про перемогу на виборах голів об’єднаних громад

Жодна інша політична сила не наближається до цього результату, заявили у БПП

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» перемагає на виборах в ОТГ. Як повідомляє прес-служба політсили, за результатами екзит-полів, проведених партійними штабами, більше 40 відсотків переможців на посади голів ОТГ - висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Жодна інша політична сила не наближається до цього результату, сказано в повідомленні. 

Зокрема найбільшу підтримку кандидати від «БПП «Солідарність» отримали у Харківській, Вінницькій та Дніпропетровській областях, заявили у політсилі. 

«Кандидати від партії «БПП «Солідарність» йшли на вибори з гаслом підтримки реформи децентралізації . Їхня перемога означає, що виборці підтримують реформу децентралізації, ініційовану президентом Порошенком», - прокоментував результати екзит-полів керівник секретаріату партії «БПП «Солідарність» народний депутат України Максим Саврасов.

Наразі триває паралельний підрахунок голосів у сільських та селищних ОТГ, де голови та депутати обирались за мажоритарною системою, а також у міських ОТГ, де депутатів обирають за пропорційною системою.

У свою чергу, про свою перемогу на виборах до ОТГ заявила «Батьківщина». Політсила посилається на результати екзит-полу, проведеного місцевими громадськими організаціями спільно з «Батьківщиною Молодою» у 59 ОТГ. У політсилі також зазначили, що під час обрахування результатів екзит-полів враховувалася кількість кандидатів у місцеві ради, висунутих політичними партіями.

Як відомо, сьогодні, 29 жовтня, за рішенням Центральної виборчої комісії пройдуть місцеві вибори у 201 об’єднаній територіальній громаді (ОТГ) в усіх областях України.

Спостерігачі зафіксували відкриття 1,7% виборчих дільниць в об’єднаних територіальних громадах, де сьогодні проходять вибори, пізніше 8 години ранку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: