Буковина, яка була епіцентром коронавірусу, запускає транспорт і відкриває ресторани

Буковина, яка була епіцентром коронавірусу, запускає транспорт і відкриває ресторани
Донедавна Чернівецька область була епіцентром коронавірусу

Із середи в регіоні відновлюється транспортні перевезення за умови маскового режиму

Із 1 липня у Чернівецькій області послаблюється карантин. Відновлюються внутрішньообласні перевезення, відкриваються ресторани та спортзали.

Про це повідомили в Чернівецькій обласній державній адміністрації.

Рішення про послаблення карантину сьогодні ухвалила обласна комісія з надзвичайних ситуацій. Регіон визнаний Міністерством охорони здоров’я як такий, що відповідає всім вимогам.

Так, з 1 липня відновлюється транспортні перевезення за умови маскового режиму. При цьому кількість громадян у транспорті не має перевищувати кількість сидячих місць. Також перевірятимуть температуру.

«Крім того, буде дозволено роботу спортзалів та ресторанів, за умови, що у приміщенні перебуватимуть не більше 10 осіб. Із 1 липня відкриються стадіони та спортивні майданчики. Також дозволять проведення індивідуальних і групових тренувань (до 10 осіб) на відкритому повітрі», - йдеться у повідомленні ОДА.

Нагадаємо, за минулу добу було зафіксовано 646 випадків коронавірусу, найбільше хворих виявили у Львівській, Рівненській та Волинській областях.

Чернівецька область, яка була епіцентром коронавірусу під час початку епідемії в Україні, наразі відповідає всім вимогам для послаблення карантину.

Наразі в Україні не готові до послаблення протиепідемічних заходів 12 областей і місто Київ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: