Через депутата ОТГ, який приймав громадян у карантин, ледь не оштрафували завідувачку клубу

Через депутата ОТГ, який приймав громадян у карантин, ледь не оштрафували завідувачку клубу
З 12 березня до 24 квітня 2020 року на всій території України установлено карантин.

Суд пожалів керівника сільського клубу і обмежився усним зауваженням

Васильківський районний суд Дніпропетровської області звільнив від адміністративної відповідальності завідувачку сільського будинку культури, на яку поліцейські склали протокол за порушення правил карантину.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на постанову суду від 15 квітня.

Правоохоронці зафіксували, що 28 березня о 15:00 год. будинок культури у селі Хуторо-Чаплине Дніпропетровської області був відчинений у поза робочий час і в ньому проводив прийом громадян депутат Миколаївської ОТГ без відповідного дозволу.

У суді завклубу провину не визнала, пояснила, що на прохання депутата ОТГ видала йому ключі від будинку культури. Останній сказав, що буде ремонтувати музичну апаратуру. Чим саме займався обранець, жінці не відомо.

Під час судового засідання депутат, який проходив у справі, як свідок, зауважив, що попрохав ключі від клубу, де хотів провести прийом мешканців села. На час візиту поліцейських в клубі був присутній лише він. Після розмови з працівниками поліції обранець не проводить прийом громадян.

На думку суду, завідувачку сільського будинку культури треба звільнити від адміністративної відповідальності та закрити справу у зв`язку з малозначністю правопорушення.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: