Карантин: штаб-квартира ООН працюватиме у дистанційному режимі до кінця весни

Карантин: штаб-квартира ООН працюватиме у дистанційному режимі до кінця весни
Генсек ООН продовжив карантинні заходи для штаб-квартири Організації

Основна робота міжнародної організації та постійних представництв відбуватиметься в режимі відеоконференцій та офіційного листування

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш продовжив карантинні заходи для штаб-квартири Організації до кінця наступного місяця.

Про це повідомив у суботу в коментарі «Укрінформу» речник постійного представництва України при ООН та віцеголова комітету ООН з питань інформації Олег Ніколенко.

«Штаб-квартира ООН продовжила дистанційний режим роботи до 31 травня. Йдеться як про діяльність співробітників Секретаріату, так і про доступ до будівлі акредитованих делегатів», - розповів представник української дипмісії.

Він уточнив, що основна робота міжнародної організації та постійних представництв у цей період відбуватиметься в режимі відеоконференцій та офіційного листування. Решту заходів скасовано або перенесено на пізніший час.

Ніколенко також зауважив, що на період карантину прапор ООН залишатиметься приспущеним «на знак солідарності з жителями Нью-Йорка, які борються із пандемією».

Нагадаємо, кількість хворих на коронавірус у США перевищила 700 тисяч.

Попри це, президент  Дональд Трамп представив план виходу США з карантину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: