Чубаров прокоментував затримання «українських диверсантів»

Чубаров прокоментував затримання «українських диверсантів»
Рафат Чубаров

Росія залякує українців, які живуть у Криму – глава Меджлісу

Голова кримського Меджлісу Рефат Чубаров прокоментував інформацію про те, що в Криму знову зловили так званих «українських диверсантів» у Криму.

«Я уважно подивився повідомлення зі всіх сторін, включаючи ФСБ Росії... Раніше я мав співпрацю з громадською організацією «Номус», яка видавала цікаві дослідження з тематики Чорноморського басейну з питань безпеки. Це знову якийсь задум ФСБ. Я думаю, що готується чергова інформаційна атака на нашу державу з боку Росії, вони задумали і здійснили цю провокацію. Тепер вони будуть говорити світові, що українська держава направляє терористів в Крим ... Це залякування наших людей, які живуть у Криму», - говорить Чубаров.

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

У Міністерстві оборони України вже спростували цю інформацію ФСБ Росії, заявивши, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України також спростувалоінформацію ФСБ РФ про те, що в Севастополі нібито було затримано співробітників ГУ.

Як повідомлялося, підконтрольний Кремлю Ленінський районний суд окупованого Росією Севастополя заарештував на два місяці трьох «членів диверсійної групи Міноборони України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: