Денісова з'ясовує, де бойовики утримують вісьмох захоплених у полон бійців ЗСУ

Денісова з'ясовує, де бойовики утримують вісьмох захоплених у полон бійців ЗСУ

Відомості щодо полонених бійців внесено до ЄРДР за фактом вчинення кримінального правопорушення за ст.146 ч.2 КК України

Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова взяла на контроль питання про місцезнаходження восьми українських військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил, які 22 травня потрапили в полон бойовиків поблизу Новотроїцького.

Про це вона повідомила у Facebook.

«Уточнюємо інформацію щодо місцезнаходження восьми українських військовослужбовців. З метою з’ясування усіх обставин події та заходів, які здійснюються для звільнення військовослужбовців, ми звернулися до начальника Головного управління Військової служби правопорядку ЗСУ Ігоря Криштуна та до Об’єднаного центру з координації пошуку, звільнення незаконно позбавлених волі осіб, заручників та встановлення місцезнаходження безвісти зниклих в районі проведення ООС», - зазначила Денісова.

За її словами, відповідні відомості внесено до ЄРДР за фактом вчинення кримінального правопорушення за ст.146 ч.2 КК України.

Нагадаємо, 22 травня бойовики захопили вісьмох українських військових. В штабі ОС повідомили, що військовослужбовці ЗСУ, рухаючись на вантажному автомобілі в районі населеного пункту Новотроїцьке, помилково відхилилися від визначеного маршруту і потрапили на тимчасово-окуповану територію. Там вони були затримані бойовиками збройних формувань Російської Федерації.

Військова прокуратура почала розслідувати захоплення бойовиками в полон 8 українських військовослужбовців. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: