Директору Caparol Україна раніше погрожував криміналітет, - нардеп

Директору Caparol Україна раніше погрожував криміналітет, - нардеп

На юриста компанії за півроку до цього напали, він отримав кілька ножових поранень і дивом залишився живий

Директор компанії Caparol Україна, який сьогодні був застрелений в Київській області, незадовго до того отримував погрози на свою адресу від представників криміналітету. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко в «Вечірньому праймі» на «112 Україна».

Він також повідомив, що у загиблого залишилася сім'я, в т. ч. маленька дитина.

«Мені важко про це говорити, але сьогодні вбили мого друга... Директор Caparol Україна... Його звуть Павло Зможний, 42 роки, волонтер, багато допомагав зоні АТО. Німецькі акціонери називали його одним з кращих відділень компанії у всьому світі... Залишилася сім'я, дружина, діти, у т. ч. маленька дитина. Біля тіла шість гільз», - повідомив Гончаренко.

«Павлу Зможному, я з ним спілкувався, йому погрожували з боку криміналітету, про це знала міліція, на юриста компанії за півроку до цього напали, він отримав кілька ножових поранень і дивом залишився живий. Це йшло цілеспрямовано», - вважає політик.

Нардеп підкреслив, що в Україні необхідно розпочати активну боротьбу зі злочинністю, оскільки вона несе масову загрозу.

«У такій ситуації потрібно відкинути сентименти і боротися з бандитизмом відчайдушно, бо він загрожує кожному. Є загроза життю, здоров'ю, майну», - зазначив Гончаренко.

Як повідомлялося, в с. Крушинка Васильківського району Київської області сталося вбивство. Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація, що застреленим є директор фірми з виробництва лакофарбової продукції Caparol. Це підтвердив депутат міськради Василькова Микола Неділько на своїй сторінці у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: