Доба в АТО: поранено одного українського бійця

Доба в АТО: поранено одного українського бійця

Гуцуляк зазначив, що в зоні АТО минулої доби обстановка характеризувалася відносним затишшям

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 8 лютого 2018 року, поранено одного українського військовослужбовця. Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

«Унаслідок ворожих обстрілів один наш захисник отримав бойове травмування. Постраждалого оперативно доставлено до військового мобільного госпіталю. Стан здоров’я військовослужбовця оцінюється як задовільний», - заявив він.

Крім того, Гуцуляк зазначив, що в зоні АТО минулої доби обстановка характеризувалася відносним затишшям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 8 лютого, з території Російської Федерації було здійснено обстріл підрозділів українських прикордонників у Луганській області із застосуванням стрілецької зброї. Військовослужбовці не постраждали. Вогонь у відповідь не відкривався. У штабі АТО наголошували, що вказаний обстріл є грубим порушенням режиму державного кордону та наражає на небезпеку життя військовослужбовців.

Читайте також статтю: Андрій Кушнір: Громадських організацій, які в своїй назві містять «АТО» чи «учасники бойових дій», вже понад 500

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: