ДТП у Харкові: експерт пояснив, чому не знайшов опіати в крові Зайцевої

ДТП у Харкові: експерт пояснив, чому не знайшов опіати в крові Зайцевої
Повторна експертиза не виявила опіатів в організмі Олени Зайцевої

На першому дослідженні в аналізі сечі Зайцевої експерт виявив опіати

Аналізів учасниці смертельної аварії у Харкові Олени Зайцевої не вистачило для повторної експертизи на вміст опіатів у крові. 

Про це повідомляє інфоресурс MediaPort. 

За словами лікаря-лаборанта Олександра Чубенка процедура дослідження біологічного матеріалу проводиться в два етапи. На першому, попередньому, в аналізі сечі Зайцевої він виявив опіати. Другий, підтверджувальний етап провести не вдалося — не вистачило сечі.

Як повідомив Чубенко, замість необхідних для експертизи 30 мілілітрів рідини, йому дали лише 5 мілілітрів. За підсумками попереднього аналізу стверджувати, що Зайцева знаходилась в стані наркотичного сп'яніння не можна.

Водночас, прокуратура не бачить підстав для зміни обвинувального акту. 

Як відомо, експерти не встановили швидкість автівок Lexus і Volkswagen Touareg перед ДТП в центрі Харкова, у якій загинули шестеро осіб.

Раніше свідок у суді повідомив, що Lexus  Зайцевої їхав на шаленій швидкості.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові на вул. Сумській сталася масштабна ДТП, внаслідок якої загинули шестеро людей, п’ятеро постраждали.

У квітні Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, обвинувачуваним у смертельній ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: