Дубль два: Каплін знову пропонує нардепам звільнити Авакова

Дубль два: Каплін знову пропонує нардепам звільнити Авакова
Сергій Каплін

Нардеп впевнений, що парламентарі все-таки звільнять міністра

Народний депутат від фракції Блок Петра Порошенка Сергій Каплін знову зареєстрував у Верховній раді проект постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ (№7263).

На запитання «Главкома» про те, для чого він це зробив, якщо вчора нардепи не підтримали аналогічний проект постанови, Каплін відповів, що нардепи проголосують за це, розраховуючи на підвищення свого рейтингу перед виборами.

Каплін також зазначив, що вчора міністра не звільнили, бо кожна з політсил мала свою причину не голосувати за це. «Юлія Тимошенко (фракція «Батьківщина», - «Главком») розраховує на підтримку (на наступних виборах, - «Главком») поліції, в’язниць – це приблизно 2,5% голосів. Той адмінресурс, який сьогодні знаходиться в руках Авакова», - сказав він.

Щодо голосування Радикальної партії Каплін висловився так: «Ляшко збирається балотуватися в президенти, на кону репутація його та його партії, а з виграшем у лотерею він утнув дурницю. Я не знаю, для чого він це подавав, але це отримало величезний резонанс у суспільстві. Розслідування може показати, що він і не брав участі у цій лотереї. А весь лотерейний бізнес контролюється Аваковим». Нардеп також зазначив, що у фракції «радикалів» «є ще, скажімо, Мосійчук, а бандитам потрібна лояльність з боку правоохоронців».

«Опоблоку, я думаю, абсолютно фіолетово, є він (Аваков, – «Главком») чи його немає. Вони зацікавлені у тому, щоб у коаліції виясняли стосунки. На цьому фоні прагматична збалансована сила виглядає блискуче», - продовжив Каплін і додав, що от на «Народний фронт» навряд варто розраховувати.

Як повідомлялось, Каплін вже пропонував відсторонити Авакова від обійманої посади, однак парламент його не підтримав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: