Ердоган заявив, що тіла вбитого в консульстві журналіста ще не знайшли

Ердоган заявив, що тіла вбитого в консульстві журналіста ще не знайшли

«Уся інформація, докази вказують на те, що вбивство було диким і жорстоким», - сказав Ердоган

Тіло саудівського журналіста Джамаля Хашоггі, якого вбили у генконсульстві Саудівської Аравії в Стамбулі, ще не знайшли.

Про це повідомив у вівторок президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, чий виступ в парламенті Туреччини транслювали західні телеканали.

«Тіло Хашоггі все ще не знайдено. Уся інформація, докази вказують на те, що вбивство було диким і жорстоким», - заявив Ердоган.

Як відомо, президент Туреччини повідомив, що вбивство саудівського журналіста Джамаля Хашоггі було заздалегідь сплановане, а не сталося випадково.

Хашоггі, який працював оглядачем американського видання «Вашингтон пост», зник 2 жовтня після того, як увійшов у генконсульство Саудівської Аравії в Стамбулі. 

Турецькі ЗМІ повідомили, що зниклого саудівського журналіста перед вбивством у консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі жорстоко катували, зокрема йому ще живим відрізали пальці.

Згодом влада Саудівської Аравії підтвердила смерть журналіста в результаті конфлікту в консульстві королівства в Стамбулі. Генеральний прокурор королівства заявив, що в даний момент ведеться розслідування, під слідством перебувають 18 підданих країни. Їхні особи не розкриваються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: